Losse draadjes

Is dat lang geleden! Eigenlijk was ik de hele blog alweer vergeten, totdat vriendin L mij erop wees. En omdat ik een beetje inspiratieloos ben, grijp ik even terug op twee oudere blogjes: deze en deze.

Op een nieuwe wandeling langs dat vreemde beest, zag ik plots dit bord staan. Ik concludeer dat vriendin B waarschijnlijk toch gelijk had: het moet een kikker zijn. Woonplaats: De Kikkerplas

Het tweede losse draadje is het vestje. Ik heb het in elkaar gezet met veel gezucht en toen bleek het niet te passen. Ik zal jullie de details besparen. Bijgaand een foto waarop ik de veel te lange mouwen nog een beetje heb opgebonden. Maar het is ook gewoon voor iemand die twee zo dik is als ik. Het was maat medium….ik werd er enorm chagrijnig van en binnenkort verdwijnt het naar de Kringloopwinkel, het Leger des Heils, de zak van Max of waar ze het ook maar willen hebben.

 

Regen

Hoera, het regent. Zelf vind ik het jammer, ik ben meer van de droge zomer dan van de natte winter. Maar “de tuin kan het goed gebruiken”. En wij hebben weliswaar geen echte tuin, maar een gezellig postzegelplaatsje, maar ook daar is het water welkom. De roos van de buren zal er ook wel bij varen.

En in mijn kantoortuin liep een enge griezel met 1000 poten. ook door de regen naar binnen gejaagd, vermoed ik. Heden is hij overleden helaas.