Coronasaaiheid

De dagen lijken allemaal op elkaar. Werken, wandelen, eten en slapen. Verder een beetje lezen, een spelletje doen of een handwerkje. Het hoogtepunt van de afgelopen week was mijn ochtend op kantoor. Hoe saai is je leven dan?

Gelukkig kwamen de cadeaus ook weer binnenstromen, deze keer voor Pieter: gekleurde bollen met zaden (?????) van de TU en taartjes van de studenten. Mijn loftrompetjes zijn weliswaar min of meer opgekomen, maar echt uitbundig zijn ze (nog) niet. Misschien gaan Pieters bloemetjes het beter doen. Daar lijkt mij weinig voor nodig.

Bij een van de wandelingen langs de Schiedam werd ik gelukkig weer een beetje vrolijk. Ik zag achtereenvolgens zo’n mooi groot containerschip waarop staat dat het 16 vrachtwagens zijn, een grappig bankje en een truttig perkje. Saaiheid is in the eye of the beholder.

9 thoughts on “Coronasaaiheid

  1. Ben 2 dagen thuis, 2 dagen kantoor en daar zit ik dan 1 dag alleen, zeer saai inderdaad. Voordeel dat begin van de week mooi weer is en ik dan heus vanaf 15 u in t gras zit aan de singel. Hopelijk, is t kortstondig moment van geluk. Met Pasen weer flut. Ben je naar Schiedam gewandeld? Is toch best een eind?

  2. Oooh, Pieter heeft heuse bloembommen gekregen! Een veel gebruikt wapen bij Guerilla Gardening (https://www.wikihow.com/Start-Guerrilla-Gardening). I do it all the time! Op mijn ommetjes door de wijk neem ik af en toe een zakje met droge bloemhoofdjes van mijn talloze verbena bonariensis mee, een bijenplant waarvan je er niet genoeg kunt hebben en als ik een verwaarloosd voortuintje of zo’n Dela-tuin zie, gooi ik er wat bloemhoofdjes in of een handje ander bloemzaad. Ik hoop dat ze erbij hebben gezet dat je dit het best kunt doen vlak voor of na een regenbui.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *