In de VUT

Twee weken geleden plaatste ik onderstaand bericht op Workplace (het interne Facebook van de Hartstichting) en afgelopen donderdag was mijn afscheidsborrel.

Ik ben met VUT, ook al bestaat dat al jaren niet meer. Vervroegde uittreding kan je ook gewoon zonder officiële regeling doen. Een kwestie van een ontslagmailtje sturen.

Ik kan trouwens iedereen aanraden om afscheid te nemen, want je hoort enorm veel aardige dingen over jezelf. Omdat mijn collega’s bang waren dat ik toch niet genoeg hobby’s heb, kreeg ik een boekje vol met tips. Daarmee kan ik nog jaren vooruit, dus vooralsnog heb ik totaal geen spijt.

18 thoughts on “In de VUT

 1. Jeetje, Hermien !!!!! 🙂
  Je hebt groot gelijk om ermee te stoppen. Om mij heen zie ik ook allerlei lui niet wachten op de officiële pensioenleeftijd. Als het financieel kan, dan moet je het lekker doen. Je kunt je leven heel goed prettig en zinvol leiden als bijv. ZZP-er of vrijwilliger. Of je op hobby’s storten inderdaad. Ik wens je een prachtige tijd toe.

 2. Gefeliciteerd Hermien! Goed plan! En ik kan uit ervaring spreken, werken is leuk, maar kost veel vrije tijd😜. Jij zult je niet snel gaan vervelen, altijd al veel ondernomen toch? Geniet er lekker van, hele mooie decembermaand en we zien elkaar ongetwijfeld weer tijdens een stappen/happen moment!

 3. Gefeliciteerd met je nieuwe leven als prepensionado! Dat klinkt heerlijk!
  Lekker veel blogjes schrijven dan. Ik verheug me er al op!!
  Ik ben het helemaal met je eens over afscheid nemen. Heerlijk al die veren 😉

 4. Hoi Hermien, we hebben elkaar niet meer gezien na mijn vertrek bij de Stichting, dat afscheid nemen is wat 😉. Gefeliciteerd met je VUT, lekker genieten nu! Je hoeft je iig niet te vervelen!

 5. Heerlijk en voor je het weet, ben je maanden verder en heb je helemaal geen tijd voor vrijwilligerswerk 🙂 want volle agenda met al die hobby’s

 6. Eindelijk tijd voor leuke dingen… maar dat deed je al. Nu denk je misschien eindelijk rust, maar die agenda is vanaf nu wel elke dag in gevuld. Maar hoe je het ook doet… Geniet er van😄😄

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *