Kerstavonddiner

Gisteravond voor het eerst in 100 jaar ging Pieter niet zingen in de kerstnachtdienst. Daar moest van geprofiteerd worden, dus we hebben een “You’ll be Home for Christmas kerstmenu” besteld. Vijf gangen waarbij elk gerecht door een ander Delfts restaurant is bereid. Op een na allemaal restaurants waar wij regelmatig komen. Zo helpen we in één klap vijf tenten de coronawinter door 😀.

Wat aten wij? Dat is te zien op het menu (foto 1). Het was allemaal erg lekker (getuige de overige foto’s). Ik kan niet goed kiezen, maar misschien waren de amuses het allerlekkerst. Of het voorgerecht? Beide op de hielen gezeten door de volgende gerechten. Kortom, een perfect kerstdiner!

En zojuist hebben we de kilo’s er weer afgelopen. Jammer genoeg ging het net plenzen, dus daar heb ik geen foto’s van gemaakt.

12 thoughts on “Kerstavonddiner

  1. Jullie hebben vast de Zoom-kerstdienst niet bijgewoond! En dat is dan geen slechte keus, de halve cantorij voor een kwart van de tijd zien en horen zingen en zelf niet meedoen, is frustrerend.

  2. Wat een mooi menu en leuk die smakelijke samenwerking. Heb jij al eens bij de Centrale gegeten? Wij niet namelijk en ben benieuwd naar je oordeel als deskundige bezoeker van de Delftse horeca😉

    • De Centrale is het restaurant waar wij dus eigenlijk nooit komen. De keuken is op zich prima hoor, maar wij vinden de sfeer niet heel bijzonder en ze trekken een beetje een grote broek aan. Veel pretentie die ze niet helemaal waarmaken. Maar, nav dit diner hebben we net besloten hen weer een nieuwe kans te geven. Ons laatste bezoek dateert van zeker 4 jaar gelden en af en toe moet je herijken 😀

  3. Lekker ziet dat er uit. Uh… zág dat er uit, want het zal wel allang op zijn allemaal.
    Toch nog een puntje van onzekerheid mijnerzijds: dat dingetje bovenop het toetje is zeker een stukje erg lekkere spons?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *