Klaar voor de grote remake

Lekker twee dagen ingepakt. Dat ging best langzaam, langzamer dan ik had gedacht in elk geval. Maar het is gelukt, kasten zijn leeg en de dozen gevuld. Morgen nog wat laatste dingetjes regelen en pakken en dan komt dinsdag de verhuizer (als alles goed is) om de spullen op te halen.

Ouranos raakte helemaal ontregeld en vond een fijn plekje om te gaan liggen: in de stoel met de poef er ondersteboven opgezet als afdakje 😀

En zelf stukgekrabd…

Anders dan bij eerdere verbouwingen begaf de stofzuiger het deze keer al voor het begin. Morgen dus maar snel een nieuwe kopen en hopen dat hij iets langer meegaat. Ik weet niet hoe dat komt, maar ik verslijt stofzuigers nog sneller dan schoenen.

5 thoughts on “Klaar voor de grote remake

  1. ‘ Lekker’ inpakken… je lijkt wel gek. Maar och t arme dier, die tobt natuurlijk over het grote waarom in deze. En waar bivakkeren jullie tijdens deze klus? Of ga je helpen

  2. Wat die stofzuigers betreft, Hermien, er zit zo’n zak in die je af en toe moet vervangen. En ook dat witte filtertje is vervangbaar, kwam ik een paar jaar geleden achter. Ik heb voor de zekerheid 3 stofzuigers, dan ben ik nooit onthand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *