Lekker slapen

De bankgiroloterij had bedacht dat ik weer een prijsje nodig had. Dat klopte, want als ik te lang niets win, ga ik overwegen om op te zeggen. Dus lag er afgelopen week een pakje op de mat.

Nu ben ik altijd blij met pakjes, vooral als ze onverwacht komen en een verrassing herbergen. Dus ik scheurde het papier er snel af en zag een mooi doosje van Rituals. Dan kan het eigenlijk al niet meer misgaan.

Blij opende ik het doosje en trof daarin drie tubes/flacons/flesjes aan (ik weet nooit precies hoe dat allemaal heet). Het was een themaset en het thema was Sleep. Dat is Engels voor Slaap (Rituals denkt dat het dan beter verkoopt en misschien hebben ze wel gelijk).

Wat zit er in? Allereerst handcrème, zodat je met vette handen gaat slapen en met poezelige 20 jaar jongere handen ontwaakt. Als tweede een slaapserum, dat je op de voorhoofd en slapen moet kloppen. Doel is dat je er door ontspant (denk ik). En als laatste een spray die je op je hoofdkussen moet spuiten. Daarna moet je vijf minuten wachten, dus kennelijk zit er een of ander vergif in. Ik begrijp wel dat je prima slaapt daarna.

Nu had ik toch al nooit slaapproblemen, dus ik vrees dat ik als ik dit allemaal ga gebruiken helemaal mijn bed niet meer uitkom. Ik kijk het dus nog maar even aan. Die handcrème kan overdag ook wel en de spray zal ik eerst even op Pieters hoofdkussen testen.

Toch zeg ik de loterij voorlopig weer niet op, dus uiteindelijk werkt het wel!

7 thoughts on “Lekker slapen

  1. Zit er lavendelolie in de spray? Dat is lekker, joh. Ik heb heel goeie lavendelolie van Do Terra. Zo nu en dan een drupje op mijn slaapsloopje en zzzzzzzzzzzzz. Ik doe het ook bij Lola op haar kussen. Vindt ze te gek.

    • Ja ik geloof het wel. Lavendel vind ik lekker in bonbons en als limonadesiroop.
      Heeft Lola slaapproblemen? Ouranos niet geloof ik. Of zou 22 uur slaap per dag te weinig zijn?

  2. Jaap won ook eens zoiets van de bankgiroloterij, maar dan een spulletje waar je zen van wordt, relaxing serum, zelfs. En ook voor op je handen. Toe maar. Ga nu wel veel meer ontspannen door t leven.
    Veel slapen is in de winter zo slecht nog niet, dus je boft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *