Vakantie in eigen stad

Omdat we nog niet willen vliegen en omdat Pieters summerschool niet doorging, hebben we een weekje Montpellier (30 graden, stralend weer) ingeruild voor een weekje Delft (18 graden, storm en regen). Maar: het hotel is fantastisch!

Vandaag een nieuwe wandelapp getest (wandelzapp) en die blijkt wel oké. Je kunt er erg gemakkelijk wandelingen mee zoeken. Dat werkt echt stukken beter dan met Route*you. De route is vervolgens goed te volgen met behulp van het gedownloade kaartje. Ik moet alleen nog even uitzoeken hoe de GPS precies werkt. We gaan de app volgende week in onbekende omgeving gebruiken. Eens kijken of het dan ook zo gemakkelijk gaat, want in Delft is het wel een thuiswedstrijd.

We liepen een rondje Kolk en ik kon toch nog wat grappige dingen fotograferen, die ik niet eerder zag.

De rest van ons programma: straks naar de film en daarna uit eten: best wel leuk, vakantie!

De Vries van Heijstplantsoen. Genoemd naar de burgemeester met de langste ambtstermijn van alle Delftse burgervaders, namelijk van 1872 tot 1910.
Ook de TU Delft is rookvrij!
Huh, TU Delft is toch rookvrij?
Lantarenpalen uit diverse tijdperken.
Voor het eerst zie ik er ook daadwerkelijk eenden zitten. Het werkt toch.

4 thoughts on “Vakantie in eigen stad

    • Ik snap je verwarring, Pieter zei hetzelfde toen ik een rondje Kolk voorstelde. Je hebt een noordelijke Kolk en een zuidelijke. De ene is die in de binnenstad, die gewoon Kolk heet, op het kruispunt van Kantoorgracht, Voorstraat en Noordeinde. De Zuidkolk is waar de jachthaven ligt, bij de Hooikade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *