3x3x3

Is 27 jaar getrouwd. Gisteren om precies te zijn. En het was bijna net zulk mooi weer als 27 jaar geleden. Toen konden we in de stralende zon vanuit huis naar het stadhuis wandelen en vervolgens naar de Lutherse kerk. Onderweg mooie foto’s bij de Oude Kerk. Het was een supermooie dag.

Gisteren hebben we maar weer een rondje Delftse Hout gewandeld, een boomkabouter gespot en teruggedacht aan onze totaal verregende huwelijksreis in Luxemburg.

’s Avonds bezorgde Elea een overheerlijk 4-gangendiner bij ons thuis. Zo kun je zelfs in de lockdown van je trouwdag genieten ๐Ÿ˜€.

10 thoughts on “3x3x3

  1. Gefeliciteerd met Jullie trouwdag. Ook ik vier deze maand onze trouwdag, en het zal ook wel een diner aan huis zijn. Niks mis mee hoor, je moet het zelf gezellig maken!!

  2. Oh, al weer zo lang geleden! Niet voor te stellen. Van harte allebei. T was inderdaad een prachtige dag
    En t blijft nog even mooi weer, dus in Delft e.o. genieten van de mooie dagen

  3. Een goed huwelijk vind ik altijd een dikke felicitatie waard. En zeker in een tijd, dat mensen gemakkelijker van partner wisselen dan van uh…. winterjas.
    Van harte proficiat dus, lieve Hermien en Pieter. Volgend jaar op de trouwdag hopelijk lekker eten in een leuk restaurant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *