Wandeling over de TU-campus

Ik ben een beetje druk geweest en de blog is er bij ingeschoten. We make ook niet echt veel mee in deze tijd. Vroeg de gordijnn dicht en de kaarsjes aan, zal ik maar zeggen.

Maar vorige week hebben we nog door de TU-wijk gelopen. Het wordt daar steeds mooier en gezelliger. Een paar foto’s om dat te illustreren.

6 thoughts on “Wandeling over de TU-campus

  1. Ik ben wel eens in BalPol3 geweest op een feestje na een afstuderen van één van mijn studenten. Die heeft ook een mooie gevel en leuke kamers: https://tinyurl.com/y6putdxh
    Ik ben vanmorgen nog snel even gaan wandelen voor de regen uit, want ik wandel met de Ommetjes-app en ik krijg punten als ik elke dag minstens 20 minuten wandel, want dat is goed voor de hersenen.

  2. Ik ken Delft amper. Ooit een paar maanden gewerkt bij een krant aan een gracht als uitzendkracht in mijn Haagse periode.

    Beloofde mijzelf toen Delft te gaan ontdekken … 32 jaar later beloof ik het me weer nu ik bij jou iets over Delft lees.

    • Lees gezellig mee, Neeltje. Dan leer je Delft alsnog kennen. Ik kan mij vaag een krantenpand aan een gracht herinneren. Toen wij net in Delft woonden, vond ik alle grachten er hetzelfde uitzien 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *