Alternatieve Vierdaagse – laatste dag

Het is alweer even geleden, maar afgelopen vrijdag liepen we de laatste etappe van onze Alternatieve Vierdaagse. Om rustig te beginnen gingen we per trein naar Den Haag om bij Bever inkopen te doen. Pieter moest nog een jas hebben en ik was op zoek naar een wandelbroek. Broek was lastig, maar gelukkig vond ik veel andere dingen die echt nodig heb. Waaronder een reuze handig, onmisbaar, liefde-op-het-eerste-gezicht rugzakje.

Het schattige rugzakje

Daarna was het lunchtijd. Gelukkig wisten we een leuk Italiaans restaurant aan het Noordeinde waar het goed eten is. Ik ben wel meteen genezen van mijn wens om nog eens in Den Haag te gaan wonen. Ondanks de leuke huizen die ik heb gezien. Het is dat ik me niet snel erger (kuch), maar het was vrij dramatisch snobistisch wat daar ook zat te lunchen.

De Italiaan
Een van de leuke huizen…

En toen begon de terugreis, want we gingen naar huis wandelen. Omdat de waardeloze prul wandelapp het nu helemaal had begeven, liepen we een beetje in het wildeweg. Eerst hartje Den Haag waar mijn oog natuurlijk toch weer getrokken werd door giraffen in een etalage. Hoewel ik ze al 30 jaar niet meer verzamel, ben ik zeer getraind op vlekken met een lange nek.

De girafffen

De rest van de route was niet echt heel bijzonder. Via Rijswijk en het Wilhelminapark naar Delft. Kort samengevat: lekker gewandeld.

3 thoughts on “Alternatieve Vierdaagse – laatste dag

  1. Waar moeten die dramatische snobs dan in ’s hemelsnaam lunchen? Ze mogen van jou en mij toch al helemaal niks hahahaha!!!
    Inderdaad, zeer kek zakje. Dat je er maar veul plezante tochten mee mag maken.
    En ik vind het doodnormaal dat iemand giraffen verzamelt, hoor. Pas als je met putdeksels gaat beginnen wordt het ernstig. Sowieso ook moeilijk om een album te vinden, waarin ze passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *