Cadeautje

Alweer een cadeautje van mijn werkgever 😀. En ze hebben zichzelf overtroffen dit keer. Geen loftrompetjes die nog steeds niet meer dan een klein groen puntje laten zien, geen badmutsen, zelfs geen bos tulpen. Nee, deze keer is het echt superleuk. Leuker zelfs dan het kerstgeschenk (een JBL boxje).

Maar wat is de reden dat we alweer een cadeautje kregen? Ik zie het als een goedmaakgeschenk. Vanaf maandag gaan we met MS Teams werken. En het notitieboekje is bedoeld om je vragen in te noteren 🤣🤣. Need I say more? Ik zet de rustgevende muziek maar vast op.

7 thoughts on “Cadeautje

  1. Wij krijgen gelukkig niets meer. Blij toe. Het kerstcadeau was een tijdschrift (een zgn kort abonnement)met een hoop rotzooi of we konden t geld storten. Heb Blijdorp gekozen en maarverdubbeld want je wilt daar toch ook niet voor joker staan.

  2. Nou ja, daar kan je dan misschien iets mee, maar waarom overal het logo op, word ik iebel van. De medewerkers weten toch waar ze werken. Nu ja, ben gewoon narrig door al die saaiheid, en ook nog geen mooi weer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *