Herfstdip

Hoewel het de hoogste tijd is voor een blogje, heb ik niet veel te melden. Het is opeens een beetje saai allemaal. Werken (thuis), eten (thuis), slapen (thuis) en dankzij het regenachtige weer weinig wandelen (dus nog steeds thuis). Ik kreeg er zowat een herfstdip van.

Gelukkig kon ik gisteren toch nog tussen de buien door een frisse neus halen. En kijk eens wat een vrolijke mozaïeken ik onderweg tegenkwam.

Daar werd ik blij van. En vandaag heb ik mijn knalgele broek aangetrokken, zodat het thuis gewoon nog zomer is. weg met de herfstdip!

7 thoughts on “Herfstdip

  1. Tja, d’een heeft er last van en d’ander (ik dus) totaal niet. Koop knalgele bloemen bij die knalgele broek. Knalgele chocola wil ook nogal eens helpen 😉

  2. Arme jij, t was gisteren niet best, maar dagen er voor toch niet onaardig? Dinsdag paar terrasjes en woensdag na wandeling langs de Maas in Tropicana bootjes kijken met glas wijn erbij. Er liep daar best grote schildpad tussen de tafeltjes, schijnt aardig beest te zijn. Kweenie hoor… maar misschien helpt schildpadaaien tegen herfstdip?

    • Dan zal het wel aan mij liggen dat het zo herfsterig leek. Een schildpad aaien lijkt mij beduidend minder aantrekkelijk dan Ouranos aaien😺, maar bedankt voor het idee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *