Oefenwandeling

Omdat we over een week “op wandelvakantie” gaan, leek het een goed idee om weer even te oefenen. Wandelvakantie klinkt indrukwekkender dan het is, maar we gaan toch een weekje zo’n 20 kilometer per dag wandelen. Kortom, schoenen aan en op pad.

De wandeling begon bij station Den Haag Mariahoeve. Sentimental journey, want de eerste twee jaar dat ik bij de Hartstichting werkte, was daarnaast het kantoor. Ik heb er uiteraard een foto van gemaakt en zag dat er nu een obesitaskliniek gevestigd is.

De wandeling voerde ons door al het groen dat Den Haag rijk is: eerst langs de Schenk (dat paadje kende ik nog van de lunchwandelingen), langs molens, door parken, het Haagse Bos twee keer, Clingendael, landgoed Reigersbergen en dan ben ik de helft nog vergeten.

We passeerden ook nog ‘Chateau Bleu’ waar vriendin D net een appartement heeft gekocht šŸ˜€. Jammer dat ze er nog niet woont, want dan hadden we even koffiepauze kunnen houden. Het is wel geweldig dat 3 uur wandelen in het groen haar achtertuin is!

Het laatste stuk wandeling ging over de middeleeuwse Landscheiding, de grens tussen de waterschappen Delfland en Rijnland. Verder moeten de foto’s maar voor zich spreken.

3 thoughts on “Oefenwandeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *